Si seleccioneu l’agenda veureu els actes programats.

diumenge, 7 de juny del 2009

Tirada de Bitlles a Vandellòs 2009

Benvolguts socis,

avui dia 7 de juny de 2009 s'ha realitzat la vuitena jornada de les Bitlles a Vandellòs (tirada intercomarcal). En aquesta lliga hi participen 21 equips entre els quals està Reus, Pratdip, Miami, Tivissa, Hospitalet de l'Infant, Masboquera i Vandellòs.

Vandellòs en aquesta tirada ha quedat novè per equips (un màxim de 5 jugadors per equip), i hem de destacar que en individuals el nivell del poble ha estat molt alt.

De moment Vandellòs a la lliga va a la meitat de la taula i guanya de moment Rasquera. Avui ha guanyat amb 19 bitlles Corbera i segon ha quedat Rasquera empatat amb l'Hospitalet de l'Infant amb 18 bitlles.

Finalment us volem informar que el blog del Centre Cultural Esportiu i Recreatiu de Vandellòs obrirà una secció per informar com va el nostre poble en aquesta competició.











FELICITATS CAMPIONS!




Equip de Bitlles (Vandellòs)

1 comentari:

  1. Fixeu-vos bé eh? Som un equip amb totes les de la llei. Encara que amb aquesta foto falten el Jordi Gil, l'Amadeo Sancho, el Santiago Arbós i la Rosa Gil. Ells també fan possible l'existència d'aquest joc centenari al nostre poble.

    ResponElimina

Arxiu del blog