Si seleccioneu l’agenda veureu els actes programats.

dilluns, 4 d’abril de 2011

Arriba la primavera, s'apropen les activitats!

Benvolguts socis,

el mes d'abril és sinònim a primavera, a bon temps... i nosaltres ho aprofitem per començar a escalfar motors per les activitats que arribaran en poc temps. Primer que tot us voldríem informar de la sessió de cinema que projectarem el pròxim dissabte, 23 d'abril (aprofitant que és la diada de Sant Jordi). Tot seguit teniu el cartell i a la dreta d'aquest blog el tràiler de la pel·lícula.


En el següent cartell podreu observar que el Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs participa amb el programa "Tu ajudes" de Catalunya Caixa. El nostre projecte és seguir apostant per l'activitat del cinema al nostre poble. Per això us voldríem demanar que si voleu ajudar a que l'activitat vagi in crescendo voteu al nostre projecte: 1219.


Finalment volem informar a tota persona que tingui un cavall o un carro, que si vol passar un matí apassionat, ja es pot apuntar als III Tombs de Vandellòs que es farà el pròxim diumenge, 1 de maig. Esperem que hi pugueu assistir i acabar aquesta jornada amb una bona paella.


Cap comentari:

Publica un comentari

Arxiu del blog