Si seleccioneu l’agenda veureu els actes programats.

dijous, 9 de juny del 2011

"Els nostres arbres, les nostres plantes, les nostres flors"

Al programar les jornades culturals d’enguany volíem més que rés, prendre iniciatives encaminades a la recerca del nostre entorn més immediat: el nostre territori; per oferir-lo a les persones i per al seu coneixement i projecció.

Per pogué aconseguir aquets objectius ha sigut necessari la participació i compromís d’en Manel Castellnou i Sabaté, que amb tenacitat i treball a cercat pacientment pels camins i pels boscos de les nostres muntanyes, tant de solana com d’obaga, de mati o de tarda, els nostres arbres, les nostres plantes, les nostres flors, tots i totes silvestres, del medi natural. en tot aquest pujar i baixar, al Manel l’acompanyat i l’ha guiat en Joan Berenguer, coneixedor dels indrets del nostre terme.

En Manel té una llarga trajectòria en el món de les arts, tant del gènere musical com també de la pintura, i ara podem veure en aquesta exposició que tenim a bé presentar-vos, que conrea i domina el món de la fotografia.

El nostre centre, per desenvolupar les seves funcions, li són necessaris trobar col•laboradors i en aquest sentit podem ben dir-vos que hem trobat la necessària complicitat amb l’ull. l’enginy i la càmera d’en Mmanel Castellnou i Sabaté.
Moltes gràcies i a gaudir-ne.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del blog